Wednesday, 8 August 2012

DAP LANCAR KEMPEN BOIKOT PRODUK ORANG ISLAM DI FB!


Kami mendapat maklumat yang Mazlan Aliman telah diberikan sejumlah wang yang banyak oleh DAP untuk menganjurkan Himpunan Oren tempohari bagi menggagalkan penyenaraian FGV. Dan disebabkan kerana beliau GAGAL, maka sibertruper DAP sendiri kini telah melancarkan kempen memboikot mana-mana barang keluaran FELDA bagi memastikan FGV gagal, seterusnya memberikan tekanan ekonomi kepada peneroka dan mendapatkan undi protes pada PRU kelak.

Strategi ini juga merupakan serampang dua mata dengan matlamat lainnya adalah untuk memastikan orang Melayu tidak mampu bersaing dengan mereka dari segi ekonomi. Cakap mudahnya, apabila orang Melayu tiada instrumen ekonomi yang kuat seperti FGV dan tidak juga menguasai pasaran makanan dan keperluan, maka selamanya orang Melayu akan bergantung kepada peniaga mereka.


Sekarang siapa yang BODOH dan DUNGU?!! Ada tidak sesiapa yang bertanya kepada mana-mana peserta OREN hari itu, adakah perhimpunan mereka kali ini mempunyai apa-apa matlamat Agama dan Iman?!! Dan dengan mengadakan Himpunan bodoh seumpama itu, adakah PAS waima pakatan rakyat mempunyai strategi perniagaan yang lebih baik bagi menjana pendapatan yang lebih lumayan kepada para peneroka?!!

Selamanyalah PAS menjadi penchacai kafir haribi DAP dan musuh dalam selimut kepada umat Islam...

*Sedih apabila mendapat tahu salah seorang sahabat yang bekerja di sebuah kilang gula milik Felda juga menyertai himpunan Oren tersebut. Entah apa yang dibantahnya, sudahlah bonus, saham dan durian runtuh semuanya habis disapu..

1 comment:

abe long said...

http://eyeshield21-along.blogspot.com/2012/08/kempen-buy-chinese-last.html

Post a Comment