Friday, 2 May 2014

#BantahGST Melayu PR Bodoh,Cina DAP Juga Yang Pandai! @PapaGomo @cmlimguaneng @chegubard @rafiziramliIni sebenarnya adalah pemandangan baru sahaja diambil sebentar tadi. Ketika Melayu PR yang tidak faham pun makna GST bersesak-sesak dalam panas terik semalam membawa bayi dan anak kecil, cina-cina DAP ini sambung berdemo hari ini di mana suasananya tidaklah sesesak semalam. Cina DAP ni pandai, mereka tak perlu membodohkan dan menyusahkan diri berhimpun di panas terik seperti Melayu PR. 

Admin minta mereka sambung berdemo lagi sehinggalah ke titisan peluh yang terakhir. Iyalah, kita pun tahu sebab cina DAP membantah GST adalah kerana dengan cukai baru itu peniaga-peniaga Cina DAP tidak boleh lagi sesuka hati menaikkan harga barangan mereka kerana semuanya akan dipantau ketat oleh Kastam.
1 comment:

Anonymous said...

macai BN ni takder apa nak buat yer.. makan duit hasil fitnah org je... anak bini pun bleh jadi anak haram kalau mkn duit haram ni.. tak takut akhirat ke.. keje la, buat keje paedah sikit... kalau dulu bodoh pun jgn la sampai jadi pencacai mcm ni... buat malu kaum je...

Post a Comment