Monday, 12 May 2014

#PemililhanPKR Kotor:Mohon Johari Abdul Ke Siam Semula Untuk Buktikan Pergaduhan Adalah Palsu! @Khairykj @mpkotabelud


Si Johari ni dahulu masa Anwar Ibrahim dikantoikan dengan video seks bersama chinese doll laju je dia tolong Anugerah Tuhan buat penafian. Sampai ke Siam dia cuba pertahankan Anwar padahal Anwar yang sedap dan seronok. Sikit-sikit tuduh UMNO yang jadi dalang, dan macai pun percaya.

Sekarang ini di waktu beliau menjadi Pengerusi Pemilihan PKR yang bertanggungjawab memastikan pemilihan parti dijalankan dengan telus dan adil, Malaysia dikejutkan dengan video keganasan ahli-ahli PKR dari banyak cabang yang bergaduh sesama sendiri, menipu, melarikan peti undi sehingga kebanyakan pemilihan di cabang terpaksa ditangguhkan. Admin tertunggu-tunggu si Johari ni untuk ke Siam lagi sekali untuk menafikan keganasan ahli-ahlinya. Bayangkan kalau mereka pegang negara, tentu tunggang-langgang PRU nanti dengan penipuan dan kronisme.

video

Mereka tuduh SPR anjing UMNO dan mendakwa ada penipuan tapi sampai sekarang tuduhan blackout dan pengundi hantu bangla masih tidak dapat dibuktikan. Allah Maha Besar. Aib parti PKR sudah terbuka!

No comments:

Post a Comment