Wednesday, 13 August 2014

#IniKhalidlah #KrisisSelangor :Dah Kena Pecat Masih Mahu Datang Kerja! @Khalid_Ibrahim


Anwar dan strategist beliau Rafizi Ramli ingat mereka dah habis pandai, tapi beliau lupa bahawa Khalid Ibrahim di sebalik segala kekurangan beliau, masih mempunyai bisa yang mungkin didoktrin pada beliau semasa menguruskan Sime Darby lagi. Saat beliau dipecat, PKR ingat beliau akan mendiamkan diri, namun kini setelah mendapat perkenan Sultan, Khalid dalam tindakan "check mate" beliau telah memecat 6 exco yang terdiri daripada pemimpin PKR dan DAP yang tiba-tiba mahu menguburkan karier politik beliau demi memberi peluang kepada Dr Wan Azizah, isteri Ketua Umum sendiri.

Terbaru, exco-exco yang telah dipecat semalam bertegas mahu masuk kerja pada hari ini. Sungguh tidak malu. Dah kena pecat tu buatlah cara dah kena pecat. Ada yang memanggil Khalid tidak beretika namun apabila beliau dipecat dengan tiba-tiba itu beretika kah?Sultan sudah pun perkenan untuk Khalid kekal terima sahajalah kenyataan.

Dalam kemelut sebegini baru kita sedar betapa pentingnya Sultan dalam menyelesaikan masalah yang sebenarnya berpunca daripada masalah dalaman yakni amalan nepotisme dan gila kuasa Ketum & famili beliau!

1 comment:

Anonymous said...

http://malaysian-properties-iec.blogspot.com/2014/04/lawyer-firm-that-was-cheat-to-be-watch.html

LAWYER FIRM THAT WAS A CHEAT TO BE WATCH OUT - URGED BY SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE COMMITTEES

To all Malaysians respected,

respectfully here, we wish to inform that YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) and YIP JIUN HANN job as a lawyer who runs at: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR ROAD 53, DESA JAYA, KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

We are all Malaysians to take notice and far from people mentioned above because do not hit plot

They are very nasty and black hearts (cruel), able to cheat women money, destroy families and himself consuming of Temple money, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, and pretend to report police lost receipts ......... please note

Thank you,
SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

Post a Comment