Monday, 16 February 2015

#AnwarVerdict: #PKR Tak Tahu Malu,Mahu Kekalkan Jawatan Ketua Pembangkang. @Fuziah99 @azminali @rafiziramli @cmlimguaneng


Admin rasa parti yang paling tak tahu malu adalah Parti Keadilan Rakyat. Semalam, Ahli Parlimen PKR iaitu Fuziah Salleh telah bertegas mahu Pakatan Rakyat untuk mengekalkan pemimpin parti PKR sebagai Ketua Pembangkang setelah Anwar Ibrahim disumbat dalam penjara atas kesalahan meliwat. Menurut Fuziah, parti PKRlah yang selama ini merapatkan jurang dan hubungan DAP dan PAS dan banyak perjasa dalam pakatan haram yang tidak berdaftar itu.

Admin pula berpendapat, PKR ni memang dasar tak reti malu dan tak sedar diri. Tahukah anda jika tiada parti PAS dan DAP, PKR hanyalah picisan ibarat sampah? Lihat sahaja pada hari Anwar dijatuhkan hukuman meliwat, berapa kerat orang sahaja yang hadir? Dari situ kita dapat lihat betapa sedikitnya ahli PKR berbanding PAS. Dan kantoilah selama ini orang-orang PASlah yang memenuhi undi,memenuhi kerusi untuk program-program Pakatan Rakyat seperti Bersih dan Himpunan Blackout!Kelibat Unit Amal PAS bagaikan keldai yang terpaksa menjaga macai Pakatan Rakyat yang berdemo macam monyet. Maka admin rasa ada baiknya Ketua Pembangkang yang baharu di kalangan pemimpin PAS berbanding PKR!

Nak harap kat DAP pula?Baik tak payah!Kalau anda semua nak tahu, DAP tidak akan bersusah payah rebutkan jawatan tersebut. Buat habiskan tenaga dan air liur sahaja!DAP ni pandai, dari bergaduh gila kuasa tentang jawatan, baik mereka senyap-senyap lebarkan sayap kekuatan parti dengan menabur duit pada orang-orang Melayu yang bodoh. Dengan ini apabila orang Melayu menjadi ahli DAP (pangkat bawahan sahaja), mereka boleh keluar dari Pakatan Rakyat dan membina parti yang lebih kuat dari PAS dan PKR!


No comments:

Post a Comment